Συνεργασίες

Εάν έχετε κάποιο προϊόν, βιβλίο μαγειρικής ή κάτι αντίστοιχο που ταιριάζει με το ύφος, τη θεματολογία και τη φιλοσοφία του blog, επικοινωνήστε μαζί μου προκειμένου να συζητήσουμε την προοπτική μιας συνεργασίας. Μου αρέσει να δοκιμάζω νέα προϊόντα και να μοιράζομαι την εμπειρία μου με τους αναγνώστες μου, με την προϋπόθεση ότι αυτή αντικατοπτρίζει την πραγματική και ειλικρινή μου γνώμη.

Μερικές ενδεικτικές ιδέες για τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να συνεργαστούμε:

Δημιουργία συνταγών

Λατρεύω να δημιουργώ συνταγές που είναι ιδιαίτερες και πεντανόστιμες, να δοκιμάζω και να εντάσσω καινούργια προϊόντα και υλικά που με εμπνέουν στις συνταγές μου. Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε συνταγές που αναδεικνύουν και αντιπροσωπεύουν το προϊόν ή την εταιρία σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διοργάνωση Giveaway / κριτική προϊόντος

Θα χαιρόμουν να φιλοξενήσω ένα giveaway / διαγωνισμό για τους αναγνώστες του blog ή να παρουσιάσω το προϊόν σας εφόσον το δοκιμάσω, το εγκρίνω και μπορώ να το προτείνω, χωρίς καμιά επιφύλαξη, στους αναγνώστες μου.

Εκπροσώπηση προϊόντος / εταιρίας

Σας ενδιαφέρει μια μακροπρόθεσμη συνεργασία μέσω αναρτήσεων στο blog, δημοσιεύσεων στα social media, διαγωνισμών ή παρόμοιων προωθητικών ενεργειών; Επικοινωνήστε μαζί μου προκειμένου να συζητήσουμε πιο διεξοδικά τις ιδέες σας και να προχωρήσουμε στην υλοποίησή τους.

Είμαι ανοικτή σε καινούργιες ιδέες ή προτάσεις

Έχετε κάποια άλλη ιδέα που θα θέλατε να συζητήσουμε; Θα χαιρόμουν πολύ να την ακούσω. Ας συνεργαστούμε!

Μη διστάσετε, λοιπόν, να έρθετε σε επαφή μαζί μου στην διεύθυνση: kouzinista@gmail.com.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ:

Silikomart, Lurpak

Advertisement
Αρέσει σε %d bloggers: